Lactosevrije Kaas online

Gepubliceerd nov. 10, 20
6 min read

Zwitserse Kaas online kopen

De (harde) kazen die je kunt eten, bevatten heel weinig (melk-) suikers. Bekijk daarom de ingrediënten van de kaas en bekijk de koolhydraten met daaronder de suikers. Staan deze beide op 0? Dan kun je deze kaas eten met een lactose-intolerantie. Pecorino voor zakelijke klanten. En de kans op buikpijn achteraf is écht heel erg klein.

Taleggio onlineSchapenkaas voor particulieren
Taleggio voor zakelijke klantenRaclette online

Tijdens het rijpen van kazen, neemt namelijk de hoeveelheid lactose af. Kan je tegen een klein beetje lactose? Dan zou je ook de jongere kazen (waarbij de suikers ook op 0 staan) kunnen proberen. Het is dus een kwestie van etiketten lezen of even navraag doen bij jouw kaasboer! De kazen die ik je in ieder geval met een gerust hart zou aanbevelen, zijn onder andere: Deze kazen bevatten allemaal zo weinig lactose, dat de kans zeer klein is dat je er buikpijn van krijgt als je hier een stuk van eet.

Taleggio voor particulierenTaleggio kopen

Kan je absoluut niet tegen een beetje lactose, heb je ook nog de optie om voor veganistische kaas te gaan. Hier is uiteraard helemaal geen melk aan toegevoegd en kun je met een lactose-intolerantie daarom veilig eten. Taleggio voor particulieren. Er bestaat ook specifieke ‘lactosevrije kaas’, zoals van (het Duitse) MinusL. Maar dat is eigenlijk onzin.

Beroemde kaas afkomstig van Haxaire en zeer goed te combineren met Elzasser wijnen of met blond bier. Kaasmakerij l’Abbaye de Vergaville is de laatste kleine kaasmakerij van zijn soort uit de Vogezen. Sinds 1938 maakt men de kaas op dezelfde wijze, van rauwe koemelk, ingewreven met Eau de Vie en12 mnd gerijpt (Geitenkaas online kopen).

Een heerlijke, frisse kaas met een prachtige smaak. Munster is al een fantastische kaas. Maar met kümmel, ook wel karwijzaad genoemd, krijgt deze gepasteuriseerde Munster een extra smaakdimensie. Gewicht: 500 gram Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 5 kg Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 5 kg Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 800 gram Vet %: 50 Melk: Koemelk Soort: Rauwe melk Artnr: 1765 La Graine au Lait 141 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2835 Petit Munster Haxaire 151 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2838 Abbay de Tamié au lait cru 16 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1769 Roucoulons Dit is een leuke kaasspecialiteit uit de Munsterfamilie die 16 dagen gerijpt heeft in een Elzasserwijn.

Zwitserse Kaas kopen

De belangrijkste kenmerken van deze Franse kaas zijn de penetrante geur, en het zachte, gladde zuivel, met de consistentie van smeltende chocolade. De korst is steenrood en het zuivel heeft een fijne textuur is enigszins kleverig en zoet. De smaak is rijk, voorwaarde is dat de kaas goed gerijpt is - Raclette voor zakelijke klanten.

De kaas is gemaakt van rauwe koemelk. Traditioneel product met een echte, pure smaak (Pecorino voor zakelijke klanten). Sinds 1987 maakt men deze kaas in de regio Franche Comté. De kaas rijpt 2 weken en heeft een natuurkorst, het zuivel is zacht en de smaak mild en karaktervol. Gewicht: 125 gram Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 125 gram Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 2 kg Vet %: 51 Melk: Koemelk Gewicht: 125 gram Vet %: 55 Melk: Koemelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1777 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1779 Soort: Rauwe melk Artnr: 1903 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1005 2 Brique Tradition Brebis 1 3 Brique Selection Vache Brique Tradition Chèvre 4 5 Chèvre La Compostella Provencal Herbes Provence 6 Rocamadour AOP 7 8 Saint Felicien Tentation Etoille Tomette aux Baies Italië 2 pag.

De smaak is, ondanks het pasteuriseren, lekker robuust en ‘boeren’. Franse schapenkaasje van gepasteruiseerde melk. Lekker mild van smaak en een prachtig uiterlijk. Ambachtelijke geitenkaas van gepasteuriseerde melk in het formaat van een leisteen. De smaak is, ondanks het pasteuriseren, lekker robuust en ‘boeren’. Geitenkaasje van rauwe melk in de vorm van een St.

Een authentiek product met de echte Franse geitenkaassmaak. Gewicht: 200 gram Vet %: 45 Melk: Koe Gewicht: 200 gram Vet %: 50 Melk: Schaap Gewicht: 200 gram Vet %: 45 Melk: Geit Gewicht: 100 gram Vet %: 45 Melk: Geit Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1938 Provencal Herbes Provence 61 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1937 Rocamadour AOP 71 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1936 Saint Felicien Tentation Etoille 8 Soort: Rauwe melk Artnr: 1922 Tomette aux Baies Verse geitenkaasjes met kruiden uit de Provence.

Wie kent de plaats Rocamadour niet? Deze rauwe melkse geitenkaasjes komen uit die regio. Echt, pure kaasjes met een gelijke smaak (Pecorino kopen). Uitgevonden in de 20e eeuw door een Lyonnaisse boer toen hij iets wilde doen met zijn onverkochte melk en room. Het recept lijkt op de St Marcellin. Maar de St Felicien is groter, romiger en heeft een mildere smaak.

Raclette kopen

Deze geitenkaas is van rauwe volle melk gemaakt en met een lepel geschept. De garnering met provençaalse kruiden, rode besjes en een laurierblad geven een prachtige uitstraling. De smaak is friszuur. Gewicht: 80 gram Vet %: 45 Melk: Geit Gewicht: 12x35 gram Vet %: 45 Melk: Geit Gewicht: 200 gram Vet %: 70 Melk: Koe Gewicht: 100 gram Vet %: 45 Melk: Geit Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1265 Soort: Rauwe melk Artnr: 2673 Soort: Rauwe melk Artnr: 1918 Soort: Rauwe melk Artnr: 1920 9 Saint Marcellin Etoille gres 10 11 Crémeux de Bourgogne 72% 12 Tomme de Montagne La Pointe Percée 14 13 16 Comte AOC EXTRA Juraflore Fromage Blanc 0% Fromage Blanc 40% 13 Saint Marcellin Etoille gres Trappe de Briquebec Beurre de Savoie 15 9 17 Beaumont de Savoie Vieille Reservé 101 Crémeux de Bourgogne 72% 11 1 Beaumont de Savoie Vieille Reservé Tomme de Montagne La Pointe Percée 12 Saint-Marcellin is een zacht wit schimmelkaasje met een diameter van 7 cm, gemaakt van 100% koemelk.

Het is ook leuk om het kaasje licht te verwarmen en dan lepelen op een stukje stokbrood. Deze triplecreme kaas wordt gemaakt door Delin in hartje Bourgogne - Taleggio voor zakelijke klanten. Een bedrijf dat superieure witschimmel specialiteiten maakt en al vele prijzen gewonnen heeft. De Crémeux heeft een romig zuivel. Een uitgekiend gebruik van stremsel maakt het dat het zuivel boterachtig is en de korst flinterdun, en voelt als een zachte huid.



De smaak is vol, rond en zoet. Deze tomme wordt gemaakt van gethermiseerde koemelk en heeft een mooi naturelle smaak. Zeker eens het proberen waard (Geitenkaas online). Gewicht: 80 gram Vet %: 50 Melk: Koe Gewicht: 2 kg Vet %: 72 Melk: Koe Gewicht: 1/8 ca 5 kg Vet %: 50 Melk: Koe Gewicht: 3 kg Vet %: 50 Melk: Koe Soort: Rauwe melk Artnr: 1919 Beurre de Savoie Extra fijne boter geproduceerd uit crème.

Topproduct uit de Franse Rhône-Alpes. 141 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1913 Trappe de Briquebec Deze voormalige abdijkaas is een half harde 45+ kaas met een oranje-gele korst. De smaak is nootachtig, mild met zoete tonen. Deze kaas past voortreffelijk bij een goed glas bier. 151 Soort: Rauwe melk Artnr: 2232 Fromage Blanc 0% Heerlijke zachte Franse kwark zonder vet, gemaakt van koemelk uit Normandië.

Gewicht: 500 gram Vet %: 0 Melk: Koe Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 5000 16 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 1939 Comte AOC EXTRA Juraflore Deze Comté rijpt in een fort en verkrijgt gedurende de rijpingsfase van minimaal 15 maanden de typerende smaak en aroma. Grana Padano kopen. Eenmaal tot volledige rijpheid gekomen bezit hij tongstrelende kwaliteiten.

Navigation

Home

Latest Posts

catering Den Haag

Published Oct 25, 21
6 min read

Catering Voor Uw Bedrijf En Uw Privé Feest

Published Oct 25, 21
6 min read

Luxe Bbq Aan Huis - Bekijk Catering

Published Oct 24, 21
6 min read